top of page

HEI, VELKOMMEN TIL LAAVEN!

VELKOMMEN

Nettsider

Nettsiden, er ditt lokale på nett og det må være stilrent,

brukervennlig, samt gjenspeile din bedrift. Vi utvikler moderne

og profesjonelle nettsider, til gunstige priser.

Film

Film er den beste måten å fortelle din historie på, samt selge ditt budskap og dine produkter. Vi har lang erfaring innenfor filmbransjen og har spesialisert oss på film rettet mot markedsføring i sosiale medier.

Markedsføring

Markedsføring handler om en ting; mennesker. Hvordan reagerer noen når de ser din annonse, din bedrift, din logo? I en verden hvor alle vil bli sett, hjelper vi deg med å skille deg ut.

Livestream

Livestream er en perfekt måte å holde en event, et møte eller en konferanse uten å måtte leie forsamlingslokaler eller ha personer til stede. Vi gjennomfører profesjonelle livestreams til gunstige priser. 

Design 

Trenger du en designer til en post til Instagram? Eller skulle du hatt hjelp med designet på en PowerPoint? Med vår Designer on Demand løsning, får du hjelp akkurat når du trenger det!

Vi er annerledes

Laaven har alltid hatt som mål å være annerledes.

Vi er ikke et medie-byrå fra Oslo, som bruker fancy ord og legger storslåtte planer. Vi har fokus på kvalitet og å gjøre ting praktisk. Vi vil ikke selge deg en haug med tjenester du  ikke trenger, men vi vil hjelpe deg med akkurat det du trenger.

bottom of page