top of page
Vi kan streaming.

Live sendinger har blitt den nye måten å delta på møter, fremme budskap, eller holde produktlanseringer og presentasjoner for aksjonærer.

Uansett hvilken størrelse eller målgruppe du ønsker å nå med sendingen, kan vi hjelpe deg. Vi streamer alt fra kommunestyremøter, til studioproduksjoner og produktlanseringer. Vår produksjonsriggede bil, gir oss muligheten til å gjennomføre sendinger over hele landet.

Les mer

Live eller forhåndsinnspilt?

Skal sendingen være live eller forhåndsinnspilt? Vi hjelper deg med å finne ut av det!

En forhåndsinnspilt sending gir deg bedre kontroll på hva som sendes ut, og det krever mindre av de som skal stå foran kamera, og fungerer ofte godt for produktlanseringer. For møter eller andre eventer som går direkte i en fysisk form, vil en direktesending være løsningen.

Vite mer?

1. Møter

Møter som går i en fysisk form, vil måtte streames live. Man velger selv hvor avansert sendingen skal være og kostnad derav.

2. Produktlanseringer

Forhåndsinnspilling vil fungere best ved en produktlanseringen. Da får vi mulighet til å gjøre ting om igjen og perfeksjonere innholdet.

3. Eventer

Eventer kan både forhåndsinnspilles og kjøres live, alt ettersom hva eventet krever.

4. Kombinert

Å kombinere forhåndsinnspilt materialle og direkte-segmenter, er en god middelvei for mange sendinger. En slik kombinasjon gir en god flyt, men er ofte noe mer ressurskrevende.

Vi hjelper deg.

Ønsker du å drøfte en idé eller få et tilbud på en sending? Ta kontakt med oss i dag, så setter vi opp et møte for en gjennomgang av hva du ønsker.

Regi og idé-utvikling
Christian
Bjørtomt
Regi og idé-utvikling
Hege
Høpfner
Teknisk ansvarlig
Sondre
Engen Mosteid
bottom of page