top of page

01

SOSIALE

MEDIER

De fleste bedriftseiere ser i dag nytten av å være på sosiale medier og hvilke muligheter dette gir for markedsføring og utvikling i firma. Men for mange, blir det med nettopp tanken. Den daglige driften blir prioritert fremfor å poste et nytt innlegg på Facebook eller Instagram. Kjenner du deg igjen? Da kan vi hjelpe deg.

Såkalte "SoMe-eksperter" sier ofte fraser som "hva algoritmen liker" og setter opp planer som både er så kompliserte og dyre, at de blir umulig for deg å følge opp i lengden. Her gjør vi ting annerledes; vi tenker praktisk.

Vi legger opp en handlingsplan og strategi som gir en jevn og god vekst for dine kanaler, som kan følges opp uten at du må sprenge både budsjett og arbeidstid. Ut i fra ditt behov, kan vi bistå med alt fra ide-utvikling til full drift av dine kanaler. ​

02

NYHETSBREV

Nyhetsbrev er et perfekt verktøy for å nå ut og skreddersy tilbud og tekst til de som er mest interesst i det du driver med - men det må gjøres riktig. Nyhetsbrev er ikke det samme som "reklame i postkassa".

Et nyhetsbrev skal "gi" leseren informasjon og underholdning, ikke være reklame. For å få til dette, må man ha en langsiktig og gjennomførbar plan for hva som skal skrives og sendes ut. Vi hjelper deg med alt fra oppsett og integrasjon av nyhetsbrevet, til å faktisk skrive tekstene.

03

GOOGLE ADS

Tenk om du kunne visst akkurat hva kunden som går forbi eller inn i butikken din er ute etter. Tenk om du kunne visst akkurat hva de ønsker seg, og hvordan de best liker å handle? Nettopp dette, gjør Google Ads.

Google Ads og Facebook samler inn ekstreme mengder data, som kan brukes til å direkte markedsføre det produktet forbrukeren ønsker seg eller informasjonen de er ute etter. Gode annonser og integrasjoner med Google og Facebook er den beste måten å øke omsetningen i din nettbutikk.

04

SEO

Utenfor lokalet ditt har du mest sannsynlig et skilt? Hvorfor har du da ikke skilt for å finne nettsiden din?

SEO eller søkemotor optimalisering handler om å sette opp digitale "skilt" eller søkeord på hjemmesiden din, som gjør at den dukker opp i søk på Google og andre plattformer. Om du selger sykler, og noen søker "sykkel" i området du selger i, vil du dukke opp om nettsiden din er søkemotor optimalisert.

Vi hjelper deg i gang med søkemotor-optimaliseringen, og lager en rapport over hva som kan gjøres på nettsiden, for å bedre nå ut til dine kunder. 

05

RÅDGIVNING

Er du litt usikker på hvor du skal begynne markedsføringen? Hvilke kanaler skal bedriften din være på, og hvilken form og språk skal dere bruke?

La oss hjelpe deg. Vi setter opp rådgivningstimer, som gir deg mulighet til å jobbe sammen med en av våre eksperter på området. Du kan ha en time i måneden, en i uka eller bare booke en når du selv kjenner behovet er der. Og vet du; vi spanderer din første time!

VI HJELPER DEG

bottom of page